Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen.

Infobrochure voor nieuwe leden

Artikel index

Welkom bij Scuba Diving Team Oostende vzw

september 2021

Klik hier voor onze flyer!

Het grootste deel van het aardoppervlak bestaat uit oceanen, zeeën en meren. De onderwaterwereld is ongelooflijk rijk en daarbij bevindt zich de grootste diversiteit aan levende wezens zich in de bovenste 20 meter zone. Het spreekt voor zich dat we als duiker een bevoorrechte positie innemen om deze rijkdom van dichtbij te mogen aanschouwen. Daarbij hoeven we niet eens ver te reizen om te kunnen genieten van de fantastische onderwaterwereld.

Dichtbij, net over de Nederlandse grens, bevindt zich een uitgebreid biotoop: Zeeland met het Grevelingenmeer en de Oosterschelde, zeer toegankelijke gebieden die krioelen van het onderwaterleven. Duiken is een avontuurlijke sport, maar toegankelijk voor iedereen. Treed in de voetsporen van Jean-Jacques Cousteau en leer duiken onder begeleiding van een Instructeur met wereldwijd erkende licentie, die je op eigen tempo, stap voor stap de vereiste theoretische, zwembad- en openwatervaardigheden aanleert.

Het zweven in een driedimensionale ruimte, daarbij het observeren van de planten en de dieren onder water, is zo anders dan aan de oppervlakte. Het spreekt voor zich dat men niet zomaar kan beginnen duiken in open water; niet iedereen is daar fysiek en mentaal voor opgeleid. Het is dan ook de bedoeling dat een technische en fysieke training gecombineerd met een theoretische kennis, je in de toekomst veilig in voor jou ongekende wateren zal loodsen. Dat je daar geen kampioen zwemmer voor hoeft te zijn is een feit. Aan de maximum leeftijd om hieraan deel te nemen zijn geen grenzen geplaatst.

Duikschool Scuba Diving Team Oostende (kortweg SDTO) biedt u een volledige opleiding waarvan je zeker tevreden zal zijn.

Veel succes!

Deze kleine brochure geeft u wat meer inzicht over de werking van de club en is tevens een leidraad voor de nieuwe leden.

Tags:

Stats

OS
Linux s
PHP
7.4.25
MySQLi
5.5.5-10.3.30-MariaDB-1:10.3.30+maria~focal
Tijd
00:02
Cachen
Gedeactiveerd
Gzip
Geactiveerd
Gebruikers
160
Artikels
66
Artikel weergave hits
1207598

| Privacy & Disclaimer |

© 1982-2021 Scuba Diving Team Oostende vzw. All Rights Reserved. Designed By Duukertje.