Lid worden

Medisch getuigschrift

Eenmaal per jaar, in september, wordt een opleiding voor nieuwe leden gestart (maximaal 15) . Ben je geïnteresseerd? Zend dan een e-mailtje naar de SDTO-mailbox.

Wens je aan te sluiten bij een Scuba Diving Team Oostende vzw, dan zijn dit de vereiste inschrijvingsformulieren:

Aangezien dit document zeer belangrijk is voor je verzekeringsdekking, raden wij je aan het op voorhand zelf nauwkeurig in te vullen, zodat de geneesheer het enkel hoeft te lezen, af te stempelen en te handtekenen.

  • Het Duikmedisch onderzoek | Deelnemersvragenlijst dat je het als leidraad kunt meenemen naar je keuringsarts.
    Recreatief en Technisch duiken vereisen een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid. Er zijn een paar medische aandoeningen die gevaarlijk kunnen zijn tijdens het duiken, en die in de vragenlijst vermeld zijn. Personen die één van deze aandoeningen hebben, of er vatbaar voor zijn, moeten door een arts diepgaander onderzocht worden. Deze duikmedische vragenlijst biedt een basis om te bepalen of zulk diepgaander onderzoek nodig is. Als u zich zorgen maakt over de invloed op het duiken van een aandoening die niet op dit formulier is weergegeven, neem dan contact op met uw arts voordat u gaat duiken. Als u zich ziek voelt, vermijd duiken. Als u denkt dat u een besmettelijke ziekte hebt, bescherm dan uzelf en anderen door niet deel te nemen aan duikopleidingen of duikactiviteiten. Dit formulier is voornamelijk bedoeld als een eerste medische controle voor nieuwe duikers, maar is ook geschikt voor de verplichte jaarlijkse duikmedische keuring. Beantwoord, voor uw veiligheid en die van anderen die met u kunnen duiken, alle vragen op een eerlijke manier.

    Opmerking voor vrouwen: Als u zwanger bent of probeert zwanger te geraken, duik dan niet,

    Klik hier om de vragenlijst te downloaden.

Stats

OS
Linux s
PHP
8.3.9
MySQLi
10.6.18-MariaDB-ubu2204
Tijd
21:55
Cachen
Gedeactiveerd
Gzip
Geactiveerd
Gebruikers
157
Artikels
63
Artikel weergave hits
1325854